Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
660 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 660 EUR)
17.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto

Työskenteletkö asiakaspalvelussa tai toimistotehtävissä seurakunnan palveluksessa? Assistentti- ja sihteeripalveluihin keskittyvä liiketoiminnan ammattitutkinto sopii seurakuntien työntekijöille, jotka hoitavat kirkon jäsenrekisteriä ja kirkonkirjoja. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Kirkkohallituksen kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Jos haluat kehittyä sihteeri- ja assistenttityössä, tämä koulutus on sinua varten. Koulutuksessa käydään kattavasti läpi seurakuntien sihteeri- ja assistenttityön eri puolet. 

Perehdyt assistenttityön ydintekemiseen: asiakaspalveluun, henkilötietojen käsittelyyn liittyvään lainsäädäntöön, kokousjärjestelyihin ja -dokumentaatioon, työelämän kirjoittamiseen sekä toimisto-ohjelmistoihin. Lisäksi koulutuksessa käsitellään kirkonkirjoihin, kirkollisiin toimituksiin ja mm. sukuselvityksiin liittyvät käytännön asiat. 

Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Innostavien koulutuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy verkkoluentoja, itsenäistä opiskelua verkossa sekä oppimista työpaikalla omia työtehtäviäsi tehden. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen yhteydessä suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnosta liiketoiminnan palvelut -osaamisalan. Liiketoiminnan ammattitutkinto on myös virallinen todistus osaamisestasi. Tutkintotodistus auttaa sinua uusiin työtehtäviin pyrkiessäsi ja antaa hakukelpoisuuden jatkokoulutuspaikkoihin kuten korkeakouluihin. 

 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: