Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Brändin johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kuukautta
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
25.5.2020
Haku päättyy: 20.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Brändin johtaminen

Tuottaako brändi lisäarvoa asiakkaallesi? Näkyykö brändin arvo myös viivan alla, euroina? Kurssin aikana laadit konkreettisen suunnitelman organisaatiosi brändin kehittämiseksi. Koulutus alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Brändin johtamisen koulutuksessa

Koulutuksessa perehdyt asiakkaalle arvon tuottamisen saloihin ja hahmotat asiakaslupauksen lunastamisen rajapinnat. Ymmärrät johdonmukaisen ja erottuvan kommunikaation merkityksen, tunnistat myös sisäisen brändiviestinnän tarpeen. Löydät erilaisia lähestymistapoja brändin mitattavan arvon kehittämiseksi. Saat koulutuksesta työkalut, joilla systemaattisesti  johdat ja kehität brändiä liiketoiminnan työkaluna. 

Koulutus soveltuu markkinoinnin, myynnin ja viestinnän asiantuntijoille ja esimiehille sekä näihin tehtäviin siirtyville. Sinulla on perustiedot brändistä ja haluat syventää osaamistasi brändien rakentamisesta ja kehittämäisestä sekä brändien merkityksestä liiketoiminnalle.

Koulutuksessa kehität oman työnantajayrityksesi brändiä henkilökohtaisen palautteen avustamana. Kristallisoit yrityksen brändin arvon asiakkaan näkökulmasta ja teet suunnitelman brändin hyödyn tulouttamiseksi liiketoimintaan. Lisäksi pohdit, miten brändi konkretisoituu arjen tekemiseen koko organisaatiossasi. 

Brändin johtaminen -koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 1,5 kuukautta ja siihen sisältyy

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 2–4 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Ennakkotehtävässä pohdit oman työnantajaorganisaatiosi tuottamaa asiakasarvoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Brändin johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • markkinoinnin, myynnin ja viestinnän asiantuntijoille ja esimiehille ja näihin tehtäviin siirtyville
  • sinulla, jolla on perustiedot brändistä ja haluat syventää tietoja brändien hyödyntämisestä markkinoinnissa ja liiketoiminnassa

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivän aikana käsitellään brändiä liiketoiminnassa:

  • Brändin asiakkaalle tuottama arvo
  • Brändin asiakasarvon kommunikointi
  • Brändin arvon kotiuttaminen

Kustannukset

1100 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Brändin johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Brändin johtaminen täytä seuraavat tiedot: