Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Copywriterin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
2 850 EUR + alv 24 % (yht. 3 534 EUR)
Joustava aloitus
   
Espoo
Avoin koulutus

Copywriterin koulutusohjelma

Haaveiletko copywriterin työstä? Onko sisällöntuotanto lähellä sydäntäsi? Copywriterin työ -koulutuksessa alan huippuammattilaiset valmentavat aloittelijoista ja kokeneemmista tekijöistä todellisia kirjoittamisen ammattilaisia. 

Copywriter-työn aidot ammattilaiset neuvovat ja antavat palautetta kurssilla

Copywriterin koulutusohjelmassa yhdistetään luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Koulutuksen käytyäsi kirjoitat kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä, osaat valita kohderyhmäsi tavoittavat mediat sekä hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet – olivatpa mediat sitten digitaalisia ja perinteisiä.

Ymmärrät hyvän briefin merkityksen luovan työn käynnistäjänä. Harjaannut myös antamaan ja vastaanottamaan rakentavaa palautetta.  Pystyt ottamaan vastaan haastavampia toimeksiantoja ja lunastat tilaajasi odotukset. Ymmärrät, miten copywriter tukee liiketoimintaa. 

Koulutus sopii aloitteleville copywritereille, oman työn ohessa markkinointiviestintää kirjoittaville ja muille, joita kiinnostaa kaupallinen kirjoittaminen. Koulutus sisältää runsaasti kirjoitusharjoituksia. Rakennat myös itsellesi portfolion, jota voit hyödyntää käyntikorttinasi ja työnhaussa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Copywriterin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Copywriterin tehtävässä toimivat ja siihen pyrkivät.

Copywriter-koulutus joustaa opiskelijan tarpeiden mukaan ja soveltuu eritasoisille kirjoittajille. Aiempaa kokemusta copywriterin tehtävistä ei kurssilla vaadita – halu kehittyä tekstisuunnittelijaksi tai tarve päivittää omia copywriter-taitoja riittää.

Aikataulu

Koulutus kestää noin 12 kk. Siihen sisältyy itsenäisesti opiskeltava verkko-opiskelujakso, 9 koulutuspäivää sekä 2–4 h ohjattua etäopiskelua viikossa.

Koulutuksen sisältö

1. Orientoiva verkko-opiskelujakso

Opinnot alkavat itsenäisellä etäopiskelujaksolla, jossa orientoidut copywriter-opintoihin ja herätät sisälläsi kytevän copywriterin sydämen.

Voit opiskella tämän osion joustavalla aikataululla eli silloin, kun sinulle parhaiten sopii – joko ennen koulutuspäiviä ja tai niiden ohessa.

2. Copywriter digitaalisessa ympäristössä (4 koulutuspäivää ja harjoitukset)

Tässä osiossa valitset itse tuotteen, palvelun tai aatteen, jota työstät läpi osion. Harjoituksissa etsit luovuutesi lähteitä ja harjoittelet kirjoittamista digitaalisiin kanaviin kuten blogiin, sähköpostisuoraan, laskeutumissivulle ja www-sivulle. Lisäksi pääset käsikirjoittamaan podcastia ja videota sekä otat käyttöön ammatillisen some-profiilin.

Vakuuttavaa tulosta sisältöstrategialla

 • Strategia, ostoprosessi ja vaikuttavan kirjoittamisen malli. Valitset tuotteen, palvelun tai aatteen, jota kuljetat harjoituksissa teemanasi.

Toimivat verkkosivut ja verkkokirjoittaminen

 • www-sivut
 • SEO eli hakukoneoptimointi kirjoittajan roolissa
 • Sähköpostisuora, blogi ja audio- eli podcast-käsikirjoitus

Tavoitteellista sisältöä someen

 • Facebook, LinkedIn, Twitter ja Instagram
 • Sosiaalisen median vaikuttavuuden seuranta

Video – liikkuvaa kuvaa ketterästi

 • Videon käsikirjoitus
 • Oma hissipuhe liveksi

3. Copywriter offline-medioissa (4 koulutuspäivää ja harjoitukset)

Tämän osion harjoituksissa syvennyt asetetuista tavoitteista johdettuun offline-mainonnan suunnitteluun. Erityistarkastelussa ovat tv-mainonta, printti ja radio.

Idea on kaikki

 • Opit ideoimaan ja tekemään kaupallista ja yhteiskunnallista viestintää tavoitteellisesti.
 • Konsepti, kampanja, mainos ja niiden ideointi

Kuva ja sana

 • Ilmoitus, juliste ja muu painettu mainonta

Leijonan laji: mainoselokuva

 • Mainosfilmin prosessi ja lajityypit
 • Tarinankerronta ja käsikirjoituksen muodot

Radio – kirjoituksia korvalle

 • Radiomainonnan prosessi ja lajityypit
 • Tarinankerronta ja käsikirjoituksen muodot

4. Oman portfolion kokoaminen (1 koulutuspäivä ja portfolion koostaminen)

Kokoat ohjatusti tehtävistä sekä muista töistäsi portfolion omiin tarpeisiisi. Se auttaa sinua tuotteistamaan osaamisesi sekä toimii käyntikorttinasi nykyisissä tai tulevissa työtehtävissä.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Kustannukset

2850 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Copywriterin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Copywriterin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: