Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
11.11.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Integroi data-analytiikka osaksi liiketoimintaa ja päätöksentekoa! Koulutuksessa opit data-analytiikan työkalut sekä selvität hyödyllisimmät data-analyysin käyttökohteet organisaatiossasi. Koulutuksen jälkeen hallitset palvelumuotoilun menetelmät integroidaksesi data-analyysin osaksi liiketoimintaa ja koko organisaation tekemistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa, mutta data hyödyttää vain, jos sen tulokset yhdistetään suoraan liiketoiminnan kipupisteisiin, strategisiin tavoitteisiin ja mittareihin.

Koulutuksessa luot asiantuntijoiden ohjauksessa organisaatioosi data-analytiikkajohtoisen liiketoimintamallin. Tavoitteena on, että data-analyysin tulosten perusteella todella kehitetään toimintaa, mikä tuottaa asiakasarvoa ja parantaa liiketoiminnan tulosta.

Opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmistä, datan visualisoinnista sekä mittariston määrittelystä. Oivallat käytännön esimerkkien kautta, millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin data-analytiikan työkalut voivat tarjota ratkaisun.

Lisäksi opit palvelumuotoilun menetelmät, joilla varmistat, että uusi liiketoimintamalli palvelee parhaiten organisaatiotasi ja sen asiakkaita. Opit mm. yhteiskehittämisen ja ketterän kehittämisen menetelmät sekä Design Thinking -filosofian ja työkalut. Kehität liiketoimintamallia erilaisten Canvas-työkalujen avulla.

Koulutus sopii mm. data-analyytikoille sekä liiketoimintaa kehittäville asiantuntijoille, kehittämispäälliköille ja keskijohdolle. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: