Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
400 - 450 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 450 EUR, 400 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
400 EUR
15.3.2022

Oulu
450 EUR
13.4.2022

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto

Digitaalisaatio kiihtyy, oletko yrittäjänä ajan hermolla? Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva yrittäjyyden ammattitutkinto auttaa sinua ottamaan haltuun keinot, joilla tavoitat asiakkaasi entistä tehokkaammin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ota haltuun digitaalisen markkinoinnin välineet ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle! Tämä käytännönläheinen koulutus auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja nostamaan yrityksesi näkyvyyttä. Opit käyttämään digitaalista markkinointia ja sosiaalisen median kanavia tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi tuot suunnitelmallisuutta yrityksen myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin tai tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja tavoitat näin asiakkaasi entistä paremmin.

Koulutus soveltuu hiljattain yritystoimintansa aloittaneille sekä jo pidempään muutaman vuoden yrittäjänä toimineille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa. Oletko aloittamassa yritystoimintaa? Kysy myös aloittavan yrityksen opintopolkua!

Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Saat asiantuntijoilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, ja lisäksi pääset verkostoitumaan samassa tilanteessa olevien yrittäjien kanssa. 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: