Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
22.9.2020
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Myyntikoulutus nykyajan myyjälle! Digitaalinen ja sosiaalinen myynti kuuluvat jokaisen tulosta tavoittelevan myyjän työkaluihin. Tässä myyntikoulutuksessa otat käytännössä haltuun digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat, opit tekemään tuloksellista etämyyntiä sekä päivität myyntiprosessisi vastaamaan nykyasiakkaan ostoprosessia. Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Myyjä etsii aina entistä tuloksellisempia tapoja myyntityöhön – ja tämä myyntikoulutus on niitä pullollaan. Koulutus rakentuu myynnin perusprosessin pohjalle, mutta tarjoaa tuoreet ja käytännölliset työkalut myyntityöhön digitaalisesti, etänä ja sosiaalisissa kanavissa. Opit myymään nykyistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. 

Koulutuksesta saat aidosti arkeen istuvia toimintamalleja, jotka on testattu tuloksellisiksi lukuisten myyjien työssä erilaisissa organisaatioissa. Poimit niistä sopivimmat omaan työhösi ja harjoittelet asiantuntijoiden ohjauksessa uutta tapaa tehdä myyntiä. Koulutus perehdyttää kerralla vaikka koko myyntitiimin nykyaikaiseen myyntityöhön. 

Tämä myyntikoulutus soveltuu myyjille, myyntiä tekeville asiantuntijoille, myynnin esimiehille sekä muille myyntiä työssään tekeville. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto on virallinen todistus myyntiosaamisestasi. Tutkintotodistus auttaa sinua etenemään urallasi sekä avaa ovia jatkokoulutuspaikkoihin, se antaa esim. hakukelpoisuuden korkeakoulu-opintoihin.

Suoritat kaikki koulutusosiot kätevästi verkon kautta työn ohessa. Lisäksi opit ja harjoittelet omaa työtäsi tehden. 

Voit ilmoittautua koulutuksen aamupäivä- tai iltaryhmään. Aamupäivän koulutukset järjestetään verkossa klo 9-13.30 ja illan klo 17-20.30. Ilmoittautuessasi merkitse Lisätietoja-kenttään, haluatko osallistua aamupäivän vai illan koulutusryhmään. 

Haluatko kuulla lisää? Ilmoittaudu koulutuksen infotilaisuuteen!

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – Liiketoiminnan ammattitutkinto -info 
torstaina 20.8. klo 10.00–10.30 Zoom-yhteydellä
Ilmoittaudu tilaisuuteen ottamalla yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilö Kaisa Tolppaseen viimeistään ti 18.8. kaisa.tolppanen@rastorinst.fi

Infotilaisuuden sisältö: 

  • Koulutuksen hyödyt myyntityötä tekevälle 
  • Koulutuksen sisältö. Esittelijänä pääkouluttaja Sani Leino 
  • Tutkinnon suorittaminen, mitä se tarkoittaa ja miten se tapahtuu
  • Tietoa opiskelumuodosta ja rahoitusvaihtoehdoista sekä oppisopimuskoulutuksesta 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: