Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4–10 kk
2 950 EUR + alv 24 % (yht. 3 658 EUR)
Joustava aloitus
   
Espoo
Avoin koulutus

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Selvitä oman organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämiskohteet ja opi suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia. Koulutuksen sisältö räätälöidään sinulle yksilöllisesti, joten kehityt juuri sinulle ja työnantajallesi tärkeimmissä digimarkkinoinnin alueissa. Useita aloitusvaihtoehtoja!

Digitaalinen markkinointi tukee liiketoiminnan kasvua

Käytännönläheisen Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman käytyäsi toteutat näkemyksellisesti digimarkkinointia, some-kanavia ja verkkokauppaa ja kehität sitä kautta organisaatiosi liiketoimintaa. Hallitset useita tapoja kasvattaa verkkosivuston kävijämäärää ja näkyvyyttä sosiaalisen median avulla.

Tämä digimarkkinoinnin koulutus sopii markkinoinnin perusteet ja sosiaalisen median periaatteet hallitseville, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta digitaalisten markkinointivälineiden käytöstä. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi yrittäjille, jotka haluavat tukea liiketoimintaansa digimarkkinoinnin keinoin. Koulutuksesta on eniten hyötyä, jos työssäsi hoidat digimarkkinointia, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle.

Valitset tarjonnastamme kolme kurssia (tai enemmän):

 • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
 • Digimarkkinointi
 • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
 • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
 • Verkkokauppa haltuun
 • Sisäinen some
 • Google Ads -hakusanamainonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

 • markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville
 • yrittäjille
 • kaikille jotka haluavat laajentaa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalista median osaamistaan ja käyttöä työssään.

Aikataulu

Koulutus kestää 4–10 kuukautta (3–6 pv). Koulutus räätälöidään opiskelijan lähtötason ja tarpeiden mukaiseksi. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, ja sen jälkeen osallistujalla on sekä näkemystä että taitoa tarttua käytännön tekemiseen.

Kustannukset

2950 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: