Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Digital Marketing & Social Media F.E.C

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Joustava aloitus marraskuu 2020 - helmikuu 2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Työvoimakoulutus

Digital Marketing & Social Media F.E.C

Ovatko digitaalisen markkinoinnin monipuoliset mahdollisuudet sinulle jo tuttuja? Tässä on tilaisuutesi kasvaa digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi ja työllistyä. Koulutamme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa digitaalisen markkinoinnin osaajia Uudenmaan alueen yrityksiin. Digital Marketing & Social Media F.E.C on rekrytoiva koulutus, jossa osallistut korkeatasoiseen koulutukseen työskennellen samanaikaisesti tavoitteitasi ja osaamistasi vastaavissa työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digital Marketing & Social Media F.E.C, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Digital Marketing & Social Media F.E.C -rekrytoivassa koulutuksessa ymmärrät digitaalisen markkinoinnin yhteyden yrityksen liiketoimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Opit kasvattamaan yrityksen näkyvyyttä ja löydettävyyttä, kehittämään yrityksen brändin tunnettuutta tavoitteellisesti sekä tavoittamaan ja sitouttamaan kohderyhmät tehokkaasti.

Koulutuspäivillä opettajinasi toimivat työelämän rautaiset ammattilaiset. Ei tylsiä luentoja, vaan aidosti käytännönläheistä oppimista mielenkiintoisten best practices -käytäntöjen ja case-esimerkkien siivittämänä. Yrityksestä ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat laajentua sosiaalisesta mediasta myös monipuolisesti markkinointiviestinnän kokonaisuuksiin.

Voit sijoittua koulutuksen kautta esim. sisältösuunnittelijaksi, digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaksi, verkkokaupan asiantuntijaksi tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen markkinoinnin tai viestinnän tehtävään aina assistentista päällikkötasoon asti.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen tai korkeakoulututkinto tai muu alalle soveltuva tutkinto sekä sujuva suomen kielen taito. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen voit aloittaa 7.12.2020 tai 15.2.2021. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 100 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kk.

Hae välittömästi tai viimeistään 15.1.2021!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

  1. Koulutus järjestetään yhdessä TE-palveluiden kanssa. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla tästä. Koulutuksen nro on 695284. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.
     
  2. Jätä yhteystietosi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digital Marketing & Social Media F.E.C? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digital Marketing & Social Media F.E.C täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: