Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C -koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Hae heti!
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Työvoimakoulutus

Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C -koulutus

Työllisty vauhdilla kehittyvälle alalle, verkkokaupan ja digitaalisen myynnin tai markkinoinnin tehtäviin! Koulutamme huippuasiantuntijoiden johdolla digitaalisen kaupan ja analytiikan osaajia Uudenmaan alueen yrityksiin. Yhteistyössä TE-palveluiden kanssa järjestettävä koulutus avaa ovet lukuisiin digitaalisen kaupan kiehtoviin työtehtäviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa opit luomaan liiketoiminnan kasvua yhdistämällä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja analyytikan työkaluja. Erittäin käytännönläheisessä ja korkeatasoisessa koulutuksessa saat tuoreinta tietoa suoraan alansa johtavilta asiantuntijoilta. Sinut perehdytetään mm. digitaalisen kaupan liiketoimintamalleihin, B2C ja D2C asiakashankintaan, digitaalisen kaupan analytiikkaan sekä verkkokaupan teknologiaan. Ymmärrät digitaalisen kaupan käytännöt ja toteutusmallit, sekä verkkokaupan prosessit että teknologian. Kasvat kysytyksi digitaalisen myynnin tekijäksi, sillä opit tekemään sitä mikä toimii!

F.E.C -koulutuksessa sovellat oppimaasi heti käytäntöön, sillä työskentelet samanaikaisesti omassa yhteistyöyrityksessäsi osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?

Koulutuksen kautta voit työllistyä lukuisiin digitaalisen kaupan kiehtoviin tehtäviin avustavasta tasosta päällikkötasoon asti. Voit työllistyä esim. verkkokaupan kehitysprojekteihin, digitaalisen myynnin/markkinoinnin tehtäviin tai verkkokaupan analytiikan asiantuntijaksi. 

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. eCommerce Manager, Digital Marketing/Sales Manager, Digital Marketing Specialist, Growth Hacker, Project Manager, Web Analyst tai Data Scientist. Korkeatasoinen koulutus on myös erinomainen tilaisuus myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille laajentaa näkökulmaansa digitaaliseen myyntiin/markkinointiin, verkkokauppaan ja analytiikkaan.

Kuka voi hakea mukaan?

Sinulla on aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluita ja verkkokaupankäyntiä kohtaan. Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai työelämän kautta kertynyttä (kaupallisen tai teknisen) alan työkokemusta. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Aikataulu ja hakeutuminen

Koulutus alkaa 19.10.2020. Koulutuksen kokonaiskesto on 6 kk sisältäen 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa sekä työskentelyä yrityksessä 100 päivää.

Hae välittömästi tai viimeistään 17.8.2020!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Koulutus järjestetään yhdessä TE-palveluiden kanssa.

  1. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla
     
  2. Jätä yhteystietosi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Viestinnän ammattitapahtuma

Miten rakentaa brändistä entistä vastuullisempi ja vahvempi? ProCom-päivä 23.10 kokoaa yhteen viestinnän ammattilaiset – ilmoittaudu mukaan livenä tai streamin kautta!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: