Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi

​Ota haltuusi esimiestyössä tarvittavat vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaidot. Verkkokoulutus koostuu esimiestilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista. Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esimiehen selkeät viestintätaidot parantavat tiimin motivaatiota ja tukevat työyhteisöä saavuttamaan tavoitteensa. Tässä koulutuksessa opit esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä palautteen vastaanottamista ja antamista. Opit tuntemaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi vuorovaikuttajana sekä tunnistamaan tiimiläistesi erilaisuuden. Koulutuksessa opit myös hyödyntämään olennaisia digityökaluja päivittäisessä viestinnässä.

Verkkokurssi soveltuu esimiesroolissa juuri aloittaneille tai esimiehiksi haluaville. Se sopii myös kaikille, jotka haluavat kehittää viestintä- ja esiintymistaitojaan.

Verkkokurssi on tehokas tapa oppia oivaltamaan vuorovaikutustaitojen merkitys. Verkko-opiskelumuodon ja modulaarisen sisältörakenteen ansiosta voit opiskella omaan tahtiisi työn ja vapaa-ajan ohessa.  Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: