Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Google Ads -hakusanamainonta

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
850 EUR + alv 24 % (yht. 1 054 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
850 EUR
10.3.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Google Ads -hakusanamainonta

Opi suunnittelemaan hakusanamainontaa ja analysoimaan mainonnan tuloksia. Tämän käytännönläheisen Google Ads -koulutuksen aikana opit valitsemaan kampanjalle sopivat avainsanat, budjetoimaan ja hinnoittelemaan mainoksesi ja kirjoittamaan toimivia mainostekstejä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tässä käytännönläheisessä hakusanamainonnan työpajassa tutustut Google Ads -työkalun ominaisuuksiin ja opit hyödyntämään sitä työssäsi. Google Ads -työpajan käytyäsi pystyt tuottamaan omia mainoskampanjoita ja suunnittelemaan organisaatiosi hakusanamainontaa. Opit analysoimaan mainonnan tuloksia, mikä auttaa sinua kehittämään tehokkaampaa mainontaa.

Opit mitä Google Adsin keskeisimmät termit ja lyhenteet, kuten impressiot, klikit, konversiot, CPC, CTR ja Quality Score, tarkoittavat. Koulutuksessa pääpaino ei kuitenkaan ole teoriassa vaan tekemisessä. Saatkin työpajasta eniten irti, jos sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Ads -tilille.

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville. 

Google Ads -koulutus on yksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman kursseista. Jos innostuit opiskelusta, voit täydentää osaamisesi muilla koulutusohjelman kursseilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google Ads -hakusanamainonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: