Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Google Ads -hakusanamainonta

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
850 EUR + alv 24 % (yht. 1 054 EUR)
26.5.2020
Haku päättyy: 20.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Google Ads -hakusanamainonta

Tässä käytännönläheisessä hakusanamainonnan työpajassa tutustut Google Ads -työkalun ominaisuuksiin ja opit hyödyntämään sitä työssäsi. Google Ads -työpajan käytyäsi pystyt tuottamaan omia mainoskampanjoita ja suunnittelemaan organisaatiosi hakusanamainontaa. Opit analysoimaan mainonnan tuloksia, mikä auttaa sinua kehittämään tehokkaampaa mainontaa.

Hallitse hakusanamainonnan keskeiset käsitteet

Opit mitä Google Adsin keskeisimmät termit ja lyhenteet, kuten impressiot, klikit, konversiot, CPC, CTR ja Quality Score, tarkoittavat. Koulutuksessa pääpaino ei kuitenkaan ole teoriassa vaan tekemisessä. Saatkin työpajasta eniten irti, jos sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Ads -tilille.

Google Ads -koulutus on yksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman kursseista. Jos innostuit opiskelusta, voit täydentää osaamisesi muilla koulutusohjelman kursseilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville. 

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kuukauden. Siihen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä, 1 koulutuspäivä sekä etäopiskelua 2–4 h/vko. Lisäksi jälkitehtävänä henkilökohtainen sparrauskeskustelu kouluttajan kanssa. Laajuus on 2 op.

Kustannukset

850 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google Ads -hakusanamainonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta täytä seuraavat tiedot: