Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilökohtainen coaching

Rastor-instituutti
Yhteenveto
Sovitaan kestosta tarpeesi mukaan
170 EUR + alv 24 % (yht. 210,80 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
170 EUR
joustava aloitus

Henkilökohtainen coaching

Löydä piilevät vahvuutesi henkilökohtaisessa valmennuksessa. Luottamuksellisissa keskusteluissa ulkopuolinen coachaaja auttaa selkeyttämään tilannettasi, ja alat pian nähdä uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilökohtainen coaching on tilaisuutesi pysähtyä pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Coach auttaa sinua tunnistamaan omiesi lisäksi myös organisaation kehityskohteita. 

Coach tukee ja haastaa sinua löytämään itse parhaat ajattelu- ja toimintatavat tilanteeseesi. Hän valmentaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mikä samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien sinua henkilökohtaisessa kasvussa; kertojen määrästä ja kestosta sovitaan tarpeesi mukaan. Coachauksen hinta on 170 euroa tunnilta tai sopimuksen mukaan.

Coachaus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilökohtainen coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: