Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilökohtainen coaching

Rastor-instituutti
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
170 EUR + alv 24 % (yht. 210,80 EUR)
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Espoo, Oulu, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Espoo
Joustava aloitus 
170 EUR
Oulu
Joustava aloitus 
170 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Henkilökohtainen coaching

Löydä piilevät vahvuutesi henkilökohtaisessa valmennuksessa. Luottamuksellisissa keskusteluissa ulkopuolinen coachaaja auttaa selkeyttämään tilannettasi, ja alat pian nähdä uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja.

Lisätietoa tutkinnosta

Henkilökohtainen coaching on tilaisuutesi pysähtyä pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Coach auttaa sinua tunnistamaan omiesi lisäksi myös organisaation kehityskohteita. 

Coach tukee ja haastaa sinua löytämään itse parhaat ajattelu- ja toimintatavat tilanteeseesi. Hän valmentaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mikä samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien sinua henkilökohtaisessa kasvussa; kertojen määrästä ja kestosta sovitaan tarpeesi mukaan. Coachauksen hinta on 170 euroa tunnilta tai sopimuksen mukaan.

Coachaus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Koulutuspaikka

Kasvotusten, puhelimitse tai Skypellä.

Kustannukset

Coachauksen hinta on 170 € + alv tunnilta tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilökohtainen coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: