Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstö investointina

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
25.1.2021

Henkilöstö investointina

Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstö investointina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

HR:n rooli on huolehtia organisaation tärkeimmästä voimavarasta, henkilöstöstä. Henkilöstö investointina -koulutuksessa opit analysoimaan, mitä henkilöstöön liittyvät luvut tarkoittavat ja millaisia toimenpiteitä niiden perusteella kannattaa tehdä. 

Koulutuksessa opit asettamaan mittarit, analysoimaan ja raportoimaan sekä seuraamaan henkilöstön tuottavuutta järjestelmällisesti osana henkilöstöjohtamista. Osaat kytkeä HR-luvut yrityksen muihin lukuihin ja pystyt perustelemaan HR-toimenpiteet lukujen kautta. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka käyttävät työssään henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja jotka pohtivat työn tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä talousammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstön tuottavuuden ja talouden lukujen välisiä yhteyksiä.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstö investointina? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstö investointina täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: