Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstö investointina

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
   
Espoo
Avoin koulutus

Henkilöstö investointina

Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden.

Lisätietoa tutkinnosta

HR:n rooli on huolehtia organisaation tärkeimmästä voimavarasta, henkilöstöstä. Henkilöstö investointina -koulutuksessa opit analysoimaan, mitä henkilöstöön liittyvät luvut tarkoittavat ja millaisia toimenpiteitä niiden perusteella kannattaa tehdä. 

Koulutuksessa opit asettamaan mittarit, analysoimaan ja raportoimaan sekä seuraamaan henkilöstön tuottavuutta järjestelmällisesti osana henkilöstöjohtamista. Osaat kytkeä HR-luvut yrityksen muihin lukuihin ja pystyt perustelemaan HR-toimenpiteet lukujen kautta. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka käyttävät työssään henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja jotka pohtivat työn tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä talousammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstön tuottavuuden ja talouden lukujen välisiä yhteyksiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstö investointina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä HR-koulutus soveltuu

  • HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka käyttävät työssään henkilöstöön liittyviä lukuja ja jotka pohtivat työn tuottavuutta
  • talousammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstön tuottavuuden ja talouden lukujen välisiä yhteyksiä
  • henkilöstöhallinnon koulutusta kaipaaville.

Markkinointi-instituutti toteuttaa HR-koulutusta myös yrityksille ja ryhmille räätälöitynä. Pyydä lisätietoja räätälöidystä koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

1. koulutuspäivä

  • Henkilöstöä kuvaavat luvut ja niiden analysointi
  • Mikä maksaa, mistä henkilöstökustannukset koostuvat
  • Talouden ja HR:n kytkennät

2. koulutuspäivä

  • Yrityksen ja henkilöstön tuottavuus ja tehokkuus
  • HR:n keinot tuottaa lisäarvoa

 

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäjakson jälkeen ymmärrät, mitä kustannuksia työntekijöistä työnantajalle tulee, ja osaat analysoida henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja hyödyntää niitä yritystoiminnan kehittämisessä.

Kouluttaja

Marko Kesti, apulaisprofessori, Lapin yliopisto

Piia Heikkilä, asiantuntija, Novetos Oy

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1830 € + alv (24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstö investointina? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstö investointina täytä seuraavat tiedot: