Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöassistentin tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6–10 kk
3 450 EUR + alv 24 % (yht. 4 278 EUR)
1.4.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Henkilöstöassistentin tutkinto

Henkilöstöassistentin tutkinnossa saat kattavan kuvan HR:n kokonaisuudesta. Opit tukemaan organisaation kehityshankkeita ja hoitamaan käytännön HR-tehtäviä tehokkaasti. Koulutuksen myötä varmistat, että yrityksessä hoidetaan sen toiminnalle välttämättömät henkilöstöasiat lakien ja säännösten mukaan.

Henkilöstöassistentti-koulutuksella pohja HR-uralle

Henkilöstöassistentin tutkinnon suoritettuasi hoidat itsenäisesti organisaation keskeisiä henkilöstöhallinnon tehtäviä. Ymmärrät HR:n roolin organisaatiossa ja tuet työlläsi esimiehiä ja yrityksen henkilöstöpolitiikkaa. Opit tukemaan henkilöstöä yhteisten pelisääntöjen noudattamisessa. Saat koulutuksesta mukaasi uusia ideoita ja malleja HR-ratkaisujen toteuttamiseen. Lisäksi saat Työturvallisuuskeskuksen myöntämän Työhyvinvointikortin. 

Tämä koulutus soveltuu henkilöstöhallinnon tehtäviä hoitaville tai niihin siirtyville, uutta uraa harkitseville ja henkilöstöasioiden täydennyskoulutusta kaipaaville. Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta HR-toiminnoista.

Henkilöstöassistentti voi edetä vaativampiin HR-tehtäviin, ja  tutkinto antaa etenemiselle erinomaisen pohjan. Koulutuksen jälkeen olet myös valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöassistentin tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, joka

  • hoidat henkilöstöhallinnon tehtäviä tai olet siirtymässä henkilöstöhallinnon tehtäviin
  • olet esim. henkilöstöassistentti tai -sihteeri, palkanlaskija ja toimistosihteeri
  • harkitset uutta uraa tai kaipaat henkilöstöhallinnon täydennyskoulutusta. 

Henkilöstöassistentin tutkinnon suorittaminen ei edellytä aiempaa alan kokemusta.

Markkinointi-instituutti toteuttaa HR-koulutusta myös yrityksille ja ryhmille räätälöitynä. Pyydä lisätietoja räätälöidystä koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

1. kurssi

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi

Tällä kurssilla hahmotat, mitkä ovat HR-toiminnon eli henkilöstöhallinnon tehtävät organisaatiossa ja miten niillä voidaan vaikuttaa työyhteisöön. Kurssin jälkeen hahmotat myös oman roolisi osana organisaatiota.

2. kurssi

Työsuhdeasiat tutuksi

Työsuhdeasiat tutuksi -kurssin opiskeltuasi tunnet työsuhteisiin liittyvät säännökset ja osaat noudattaa niitä työssäsi. Rakennat kestävää henkilöstöpolitiikkaa ja edistät työntekijöiden tasapuolista kohtelua. Asiantuntemuksellasi tuet esimiesten työtä.

3. kurssi

Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut

Tällä kurssilla opit olennaisen henkilöstöraportoinnista sekä viranomaissäädösten että oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta.

4. kurssi

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet

Kurssin jälkeen ymmärrät palkan muodostumisperiaatteet ja tiedät, mistä palkka muodostuu ja mikä palkkaan vaikuttaa.

5. kurssi

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys

Löydät omaan organisaatioosi sopivat mallit uusien osaajien etsintään ja perehdytykseen sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

6. kurssi

Työhyvinvointikortti

Koulutuksen aikataulu

Koulutus kestää 6–10 kk riippuen koulutuksen aloitusajankohdasta. Siihen sisältyy 8 koulutuspäivää, HR:n perusteet verkkokurssi, sekä 7–10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 18 op.

Kustannukset

3450 € + alv (24 %)

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöassistentin tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöassistentin tutkinto täytä seuraavat tiedot: