Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kk
1 420 EUR + alv 24 % (yht. 1 760,80 EUR)
14.1.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi

Koulutuksessa hahmotat, mitkä ovat henkilöstötoiminnon tehtävät organisaatiossa ja miten niillä voidaan vaikuttaa työyhteisöön. Osaava HR-ammattilainen tukee työllään esimiehiä ja johtoa sekä auttaa henkilöstöä menestymään työssään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöhallinto eli HR vaikuttaa omalla työpanoksellaan koko työyhteisöön. HR-tehtävissä työskentelevät rakentavat toimivaa, tuloksellista työyhteisöä, sillä heidän vastuullaan ovat usein mm. henkilöstön osaamisen ja toimivan työyhteisön kehittäminen. Tämän kurssin jälkeen ymmärrät miten henkilöstöjohtaminen voi tukea organisaation tavoitteiden saavuttamista ja mikä voi olla oma roolisi HR-ammattilaisena.  Kurssiin sisältyy myös HR:n perusteet -verkkokurssi  joka luo sinulle käsityksen henkilöstöjohtamisen ja HR:n merkityksestä, tehtävästä ja roolista organisaatiossa.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville tai niihin siirtyville, mm. henkilöstöassistenteille ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin HR-toiminnon roolia ja tehtäviä organisaatiossa. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: