Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kuukautta
1 420 EUR + alv 24 % (yht. 1 760,80 EUR)
1.4.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi

Koulutuksessa hahmotat, mitkä ovat henkilöstötoiminnon tehtävät organisaatiossa ja miten niillä voidaan vaikuttaa työyhteisöön. Osaava HR-ammattilainen tukee työllään esimiehiä ja johtoa sekä auttaa henkilöstöä menestymään työssään.

Lisätietoa tutkinnosta

Henkilöstöhallinto eli HR vaikuttaa omalla työpanoksellaan koko työyhteisöön. HR-tehtävissä työskentelevät rakentavat toimivaa, tuloksellista työyhteisöä, sillä heidän vastuullaan ovat usein mm. henkilöstön osaamisen ja toimivan työyhteisön kehittäminen. Tämän kurssin jälkeen ymmärrät miten henkilöstöjohtaminen voi tukea organisaation tavoitteiden saavuttamista ja mikä voi olla oma roolisi HR-ammattilaisena.  Kurssiin sisältyy myös HR:n perusteet -verkkokurssi  joka luo sinulle käsityksen henkilöstöjohtamisen ja HR:n merkityksestä, tehtävästä ja roolista organisaatiossa.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville tai niihin siirtyville, mm. henkilöstöassistenteille ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin HR-toiminnon roolia ja tehtäviä organisaatiossa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi -koulutus on suunnattu HR-tehtävissä toimiville tai niihin siirtyville henkilöille, kuten henkilöstöassistenteille ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstöhallinnon roolia ja tehtäviä organisaatiossa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivän teemoja ovat esim: 

  • HR:n vuosikello ja henkilöstöammattilaisen  osaaminen
  • Työyhteisöviestintä ja HR
  • HR:n tulevaisuuden haasteet

Koulutus kestää 1,5 kk ja siihen sisältyy

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäjaksolla opit analysoimaan henkilöstöhallinnon kokonaisuutta ja sen tehtäviä organisaatiossa. Lisäksi tarkastelet, millainen on tuloksellinen työyhteisö ja millaisia elementtejä siihen kuuluu. Opit myös, mihin osaamisen ja henkilöstön kehittäminen perustuvat. Harjoitustehtävissä tarkastelet omaa työyhteisöäsi ja pohdit sen tuloksellisuutta.

Opit käytännössä

  • miten oman organisaatiosi henkilöstöhallinto on rakentunut, miten se toimii ja mikä on oma roolisi siinä
  • millaisista tekijöistä tuloksellinen ja toimiva työyhteisö rakentuu
  • millaisia menestyksen elementtejä omasta organisaatiostasi löytyy.

Kustannukset

1420 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi täytä seuraavat tiedot: