Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
960 - 1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 960 EUR, 1 590 EUR, 1 971,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
960 EUR
28.10.2021

Espoo
1 590 EUR
joustava aloitus

Verkossa
1 590 EUR
joustava aloitus

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista HR-osaamistasi ja kehitä organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa. Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta  henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä.  Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä oppilaitoksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Vaativasta henkilöstöhallinnon koulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: