Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
1 590 EUR + alv 24 % (yht. 1 971,60 EUR, 1 590 EUR)
suomi
Tutkinto
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 590 EUR
31.10.2022

Verkossa
1 590 EUR
joustava aloitus
Rastor-instituutti

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista, päivitä ja laajenna HR/HRD-osaamistasi. HR-työn osaaminen näytetään tutkintoa suoritettaessa käytännön työtehtävissä omassa työpaikassasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa saat näkemystä, taitoja ja menetelmiä oman organisaatiosi henkilöstön tilan ja henkilöstökäytäntöjen analysointiin. Laajennat HR-osaamistasi ja kehität liiketoimintaa tukevaa HR-työtä. Alan asiantuntijoiden johdolla opit tukemaan monipuolisesti oman organisaatiosi esihenkilöiden työtä. Jo opintojesi aikana kehität työyhteisösi toimintatapoja, sillä työssä oppiminen on olennainen osa näytöin suoritettavaa ammatillista tutkintoa.
 
Tutkinto soveltuu henkilölle, jolla on jo kokemusta HR- tai esimiestehtävistä.  Vastaat esimerkiksi organisaatiossanne rekrytointi-, palkitsemis- tai perehdytysprosessista, suorituksen johtamisen prosessista, osaamisen kehittämisestä ja/tai työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisesta. 

Tutkinnon sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat kehittymistavoitteesi. Rakennat yhdessä Rastor-instituutin ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen opintopolun, joka tukee osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon samalla kun kasvat vahvaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi. 

Varmista tutkinnon soveltuvuus sinulle ja ota yhteyttä!

Voisit olla kiinnostunut myös Henkilöstöpäällikön tutkinnosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: