Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
960 - 1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR, 960 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
11.5.2020  
960 EUR
28.9.2020  
960 EUR
Espoo
Joustava aloitus 
1 590 EUR

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista HR-osaamistasi ja kehitä organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa. Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoa tutkinnosta

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta  henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä.  Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä oppilaitoksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä. Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 10–12 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäivien määrä on enintään 8.

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa on 1590 €

Koulutuksen hinta Oulussa on 960 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: