Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
6 100 EUR + alv 24 % (yht. 7 564 EUR)
8.12.2020
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Tutkinto

Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Henkilöstöjohtamisen tutkinto sparraa sinut HR:n huipulle ja liiketoiminnan ytimeen. Koulutuksen käytyäsi pystyt henkilöstöjohtamisen keinoin tukemaan tuottavuuden ja tehokkuuden kehitystä organisaatiossa – henkilöstön hyvinvointia unohtamatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tavoitteellinen henkilöstöjohtaja analysoi johtamisen systematiikkaa ja kehittää oman organisaationsa henkilöstöjohtamista liiketoiminta- ja strategialähtöisesti. Henkilöstöjohtajan tutkinnossa otat haltuusi hyvän henkilöstöjohtamisen  toimintamallit.

Tutkinto soveltuu vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä toimiville tai toimineille. Se valmistaa myös johtoryhmätyöskentelyyn. Saat parhaan hyödyn tutkinnosta, jos sinulla on useiden vuosien kokemus vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä alan työpaikkaa.

Analysoit jo koulutuksen aikana oman organisaatiosi käytäntöjä, käyt ne ohjatusti läpi organisaatiosi muiden avainhenkilöiden kanssa ja huolehdit täytäntöönpanosta. Opiskeluryhmässä verkostoidut ja sparraat ajatuksiasi muiden henkilöstöjohtajaksi opiskelevien kanssa.

Tutkinto sopii myös jatko-opinnoiksi Henkilöstöpäällikön tutkinnon suorittaneille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen tutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: