Henkilöstöjohtamisen valmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
8 kk
5 460 EUR + alv 24% (yht. 6 770,40 EUR)
kevät 2023
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto
Rastor-instituutti

Henkilöstöjohtamisen valmennus

Henkilöstöjohtamisen valmennus on henkilöstöjohtajille sekä HR Business Partnereille suunnattu valmennus, joka syventää henkilöstöjohtamisen strategista osaamista. Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa pureudutaan juuri sinun tarpeisiisi ja organisaatiosi haasteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja henkilöstöjohtaminen sen tärkein menestyksen rakentaja. Hyvän henkilöstön lisäksi tarvitaan myös parasta mahdollista johtamista ja henkilöstöjohtamista, jotta henkilöstön täysi potentiaali ja kapasiteetti saadaan esiin.  Henkilöstöjohtamisen valmennuksella kytket henkilöstöjohtamisen tiukasti liiketoimintaan ja varmistat, että henkilöstöön liittyvät ratkaisut tukevat niin henkilöstön, asiakkaiden kuin organisaation menestymistä ja onnistumista – tiedät mitä asioita tehdä ja tiedät miten tehdä ne oikein.

Henkilöstöjohtamisen valmennuksen myötä saat valmiuksia toimia vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä. Valmennuksessa pääset tutustumaan uusimpiin henkilöstöjohtamisen ilmiöihin ja toimintatapoihin. Valmennukseen kuuluvassa henkilökohtaisessa sparrauksessa voit esittää organisaatioosi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi liittyviä kysymyksiä, joihin pääset luomaan ratkaisut itse ammattilaisen avustuksella.

Valmennuksen jälkeen kykenet tuomaan organisaatiosi johtamisjärjestelmää näkyväksi, jolloin tiedostamattomiin tekijöihin on helpompi tarttua. Näin johtamista on helpompi viedä jatkossa haluttuun suuntaan.

Valmennus sopii vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville tai niille, joiden vastuut ovat kasvamassa ja strategisen henkilöstöjohtamisen ymmärrys ja osaaminen on välttämätöntä työn kannalta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen valmennus täytä seuraavat tiedot: