⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
2 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % (yht. 1 140,80 EUR)
Seuraava toteutus
maaliskuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % (yht. 1 140,80 EUR)
Seuraava toteutus
maaliskuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Rastor-instituutti
Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Opi työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

maaliskuu 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen ovat hyvin vahvoja ohjauksen ja johtamisen keinoja. Onkin tärkeää, että ne toimivat ja tukevat liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Tässä koulutuksessa opit oikeudenmukaisen ja motivoivan työn vaativuuden arvioinnin ja siihen perustuvan palkkauspolitiikan ja palkitsemisjärjestelmän. 

Kun faktat ovat selvillä, tiedät miten säästää kustannuksia tinkimättä työntekijöiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä. Tutustut myös henkilöstön palkitsemisen verotuksen perusteisiin. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, suoraan omiin työtehtäviisi.

Tämä koulutus sopii HR- ja talousammattilaisille sekä esimiehille.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu