Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
1 030 EUR + alv 24 % (yht. 1 277,20 EUR)
15.4.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut

Mitä henkilöstöön liittyvää tietoa on tärkeää raportoida ja mitata, ja miten tuloksia tulkitaan? Opit tuntemaan henkilöstöraportointiin liittyvät lait ja säädökset ja toimimaan niiden edellyttämällä tavalla. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaadittavat viranomaisraportit ja -ilmoitukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut -kurssilla opit olennaisen henkilöstöraportoinnista sekä viranomaissäädösten että oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Opit hankkimaan henkilöstölukuja, raportoimaan niitä sekä analysoimaan tietoa siten, että siitä on hyötyä liiketoiminnan johtamiselle ja suunnittelulle.

Koulutuksesta tuot ajantasaiset tiedot säädöksistä ja raportointivelvoitteista oman organisaatiosi käyttöön. Osaat tuottaa ja tulkita dataa organisaatiosi toiminnan kehittämisen ja strategisen suunnittelun tueksi.

Koulutus soveltuu HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille, taloushallinnon ammattilaisille sekä muille assistenteille ja asiantuntijoille, joiden on työssään tunnettava henkilöstöön liittyvien lukujen periaatteet.

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi jatkaa opintojasi henkilöstöassistentiksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: