Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 830 EUR
26.4.2021

Verkossa
1 830 EUR
26.4.2021

Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen

Miten johdetaan henkilöstön osaamista? Miten vaikutetaan suoritukseen ja saadaan jokaisen työntekijän potentiaali käyttöön? Tällä kurssilla opit tuntemaan henkilöstösuunnittelun kokonaisuuden ja rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Taitava henkilöstösuunnittelu kytkeytyy saumattomasti liiketoimintasuunnitteluun. Henkilöstösuunnittelua rakennetaan faktoihin ja lainsäädäntöön perustuen ja organisaation tavoitteet ja strategia huomioiden. Suorituksen johtaminen puolestaan tukee työntekijän henkilökohtaisten tavoitteiden yhdistymistä organisaation ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Kurssilla käydään läpi henkilöstösuunnittelun ja suorituksen johtamisen menetelmiä ja välineitä.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, liiketoimintajohdolle ja esimiehille sekä kaikille, jotka osallistuvat henkilöstösuunnitteluun ja kehittävät organisaatiossaan tuottavuuteen liittyviä asioita. 

Koulutuksen avulla kykenet rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman ja tunnet, millä keinoin on mahdollista vaikuttaa henkilöstön suoritukseen. Viet mukanasi työpaikallesi uusia käytännöllisiä ideoita ja työkaluja toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden potentiaalin hyödyntämiseen.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: