Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-analytiikka

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 320 EUR
15.2.2021

HR-analytiikka

Nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa HR-luvut ja analytiikka luovat perustan päätöksenteolle ja suunnittelulle. Tällä kurssilla opit ymmärtämään ja hyödyntämään lukuja ja hahmotat, miten HR-analytiikka voi palvella henkilöstöjohtamista ja liiketoimintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-analytiikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

HR-analytiikka tekee näkyväksi henkilöstöön kohdistuneiden panostusten tuotoksen ja tuloksellisuuden. Kun henkilöstön osaamisesta, jaksamisesta ja hyvästä johtamisesta pidetään huolta, luodaan pohjaa menestykselle. Keskustelu johdon kanssa on sujuvampaa ja tuloksellisempaa, kun pystyt HR-ammattilaisena esittämään perustelut tälle myös lukujen valossa; säästöinä, kustannustehokkuutena ja tuloksellisuutena.

Tässä koulutuksessa opit hahmottamaan, mitkä ovat olennaiset luvut oman organisaatiosi liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen kannalta. Innostut seuraamaan HR:n lukuja ja opit kytkemään ne tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen. Koulutuksessa ei keskitytä pilkuntarkkoihin lukuihin vaan opitaan tekemään arvioita suunnista ja trendeistä HR-lukujen avulla. 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työssään henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta. Koulutus soveltuu myös talousjohtajille ja liiketoiminnasta vastaaville, joiden vastuulla on sekä henkilöstö että liiketoiminta.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa. Voit sisällyttää kurssin myös osaksi HR-asiantuntijan ohjelmaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-analytiikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-analytiikka täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: