Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

HR liiketoiminnan kumppanina

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
27.9.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

HR liiketoiminnan kumppanina

Miten HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea liiketoimintaa? Tällä kurssilla yhdistät HR:n ja liiketoiminnan ymmärryksen. Syvennyt juuri oman organisaatiosi menestystekijöihin ja kehittämiskohteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR liiketoiminnan kumppanina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

HR liiketoiminnan kumppanina -kurssilla tarkastelet, mikä merkitys organisaatiosi strategialla on henkilöstöjohtamiseen ja omaan työhösi. Koulutuksen avulla rakennat organisaatiosi henkilöstöstrategian niin, että se tukee yrityksen liiketoimintaa ja tavoitteiden saavuttamista. Sinulla on keinoja priorisoida tärkeimmät HR-haasteet, todella tarttua niihin ja viedä kehitysprojektit päätökseen.

Koulutus on tarkoitettu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville kuten henkilöstöpäälliköille ja henkilöstöpäällikön tehtäviin siirtyville.

Koulutuksessa syvennyt omaan organisaatioosi ja purat sieltä esiin kriittiset menestystekijät ja kehittämistarpeet. Näin viet organisaatioosi näkemyksen niistä HR-toimenpiteistä, joihin keskittyminen tukee parhaiten liiketoimintaanne.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR liiketoiminnan kumppanina? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR liiketoiminnan kumppanina täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: