Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hullunkuriset työyhteisöt

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1½–2 h
1 250 EUR + alv 24 % (yht. 1 550 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 250 EUR
joustava aloitus

Hullunkuriset työyhteisöt

Hullunkuriset työyhteisöt™ on pelillinen puheeksi ottamisen väline. Pelaaminen on keino keskustella esimerkiksi työnjaosta ja sisäisestä viestinnästä neutraalilla maaperällä. Roolihahmojen turvin hankalienkin asioiden käsitteleminen luonnistuu rohkaisevassa hengessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hullunkuriset työyhteisöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Fasilitaattorin ohjauksessa pelattavassa Hullunkuriset työyhteisöt -pelissä poraudutaan arkisen kiireen juurisyihin. Mitä teillä voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja kitkattomammin? Kun turhan koheltamisen syyt tehdään näkyviksi, kiirettä voidaan hallita. 

Tämä työyhteisön oma peli auttaa haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä rakentamaan luottamusta ja toimivampia pelisääntöjä. Lopputulemana on parempaa työviihtyvyyttä ja tehokkuutta. Laadukkaammasta vuorovaikutuksesta sekä pienistä hermoja ja aikaa säästävistä muutoksista kertyy ajan mittaan iso potti – myös tulokseen. 

Hullunkuriset työyhteisöt on hauska mutta vakavasti otettava työkalu esimerkiksi tiimien toiminnan kehittämiseen, ja soveltaen sisältöä voi hyödyntää vaikka tiiviinä tiimipalaverin alustuksena. Pelistä on hyötyä erityisesti asiantuntijayrityksissä, joissa työtä tehdään porukalla.

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tai tilaa pelisessio: hullunkuriset@rastorinst.fi
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hullunkuriset työyhteisöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hullunkuriset työyhteisöt täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: