Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hullunkuriset työyhteisöt – työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5–2 h
1 250 EUR + alv 24 % (yht. 1 550 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Espoo
Avoin koulutus

Hullunkuriset työyhteisöt – työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli

Hullunkuriset työyhteisöt™ on pelillinen puheeksi ottamisen väline. Pelaaminen on keino keskustella esimerkiksi työnjaosta ja sisäisestä viestinnästä neutraalilla maaperällä. Roolihahmojen turvin hankalienkin asioiden käsitteleminen luonnistuu rohkaisevassa hengessä.

Pelisession hyödyt

Fasilitaattorin ohjauksessa pelattavassa Hullunkuriset työyhteisöt -pelissä poraudutaan arkisen kiireen juurisyihin. Mitä teillä voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja kitkattomammin? Kun turhan koheltamisen syyt tehdään näkyviksi, kiirettä voidaan hallita. 

Tämä työyhteisön oma peli auttaa haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä rakentamaan luottamusta ja toimivampia pelisääntöjä. Lopputulemana on parempaa työviihtyvyyttä ja tehokkuutta. Laadukkaammasta vuorovaikutuksesta sekä pienistä hermoja ja aikaa säästävistä muutoksista kertyy ajan mittaan iso potti – myös tulokseen. 

Hullunkuriset työyhteisöt on hauska mutta vakavasti otettava työkalu esimerkiksi tiimien toiminnan kehittämiseen, ja soveltaen sisältöä voi hyödyntää vaikka tiiviinä tiimipalaverin alustuksena. Pelistä on hyötyä erityisesti asiantuntijayrityksissä, joissa työtä tehdään porukalla.

Pelisession käytännöt

Työyhteisönne pelitilanne ohjataan Markkinointi-instituutin fasilitaattorin toimesta. Saatte käyttöönne Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit sekä verkkoaineiston, joita  voitte ohjatun pelisession jälkeen hyödyntää omatoimisesti.

Pelisession suositeltu kesto on osallistujien keskustelevuudesta riippuen 1–1½ tuntia, ja sen aikana pelaajat sopivat myös jatkotoimenpiteistä.

Pelaajia suositellaan olevan yhtä peliä kohti 4-6. Jos ryhmä on isompi, perustetaan useampi yhtäaikainen peli.

Hullunkuriset työyhteisöt -pelipaketti

Hullunkuriset työyhteisöt -korttipakka sisältää 60 kysymyskorttia, 18 roolihahmokorttia sekä joukon muita pelin kulkua tukevia kortteja.

Lisäksi pakettiin kuuluu verkkoaineisto, jonka sisältönä on:

  • ohjevideo 
  • pelikäsikirja
  • toimenpidelomakkeet oivallusten ja jatkotoimenpiteiden kirjaamiseen
  • vinkkiboksi – linkkejä ja vinkkejä työn sujuvoittamiseen sekä kiireen taltuttamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hullunkuriset työyhteisöt – työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Erilaiset tiimit ja työyhteisöt, erityisesti asiantuntijatyötä tekevät.

Kustannukset

Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit ja fasilitaattorin vetämä pelisessio

  • 1250 € + alv 24 %

Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit omatoimiseen käyttöön

  • 350 € + alv 24 %

Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit ja käyttöoikeus ammattilaiskäyttöön

  • 2500 € + alv 24 %

    Hullunkuriset työyhteisöt on mahdollista hankkia työkaluksi omaan liiketoimintaan. Kertaluontoinen käyttöoikeusmaksu sisältää käyttöopastuksen. Voit hyödyntää kortteja tällöin omien asiakkaidesi kanssa.

Lisäpakat

  • á 99 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hullunkuriset työyhteisöt – työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hullunkuriset työyhteisöt – työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli täytä seuraavat tiedot: