Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Ihmisten ja kulttuurin johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
8.12.2020

Espoo
1 830 EUR
8.12.2021

Verkossa
1 830 EUR
7.12.2020

Ihmisten ja kulttuurin johtaminen

Henkilöstöjohtaminen, ihmiset ja organisaatiokulttuuri ovat strategisia menestystekijöitä. Ihmisten ja kulttuurien johtaminen -kurssilla tehdään näkyväksi ihmisten johtamisen ja organisaatiokulttuurin rakentumista sekä niiden vaikutusta liiketoimintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ihmisten ja kulttuurin johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Miksi ihmiset organisaatiossasi toimivat siten kuin toimivat? Ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta työelämässä on tuloksellisen johtamisen perusta. Tämän kurssin opeilla teet näkyväksi organisaatiokulttuuria ja luot ihmislähtöisen johtamisen malleja. 

Kurssin anti ihmisten ja kulttuurin johtamisesta sopii niin HR-ammattilaiselle kuin jokaiselle liiketoiminnan tuloksesta kiinnostuneelle johtajallekin. Kurssi syventyy People & Culture -ajatteluun, joka on modernin, tuottavan työyhteisön ytimessä. 

Kurssin jälkeen osaat sovittaa yhteen organisaation rakenteen ja kulttuurin. Hallitset työyhteisön tunneilmaston dynamiikan ja tunnet periaatteet, joilla vaikuttaa tunteisiin. Osaat rakentaa aktiivisesti toimivaa työyhteisöä ja autat myös työyhteisön jäseniä oivaltamaan, miten ihmiset vaikuttavat organisaatiokulttuuriin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ihmisten ja kulttuurin johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ihmisten ja kulttuurin johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: