Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Insight markkinoinnissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
26.3.2021

Espoo
1 100 EUR
26.10.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Insight markkinoinnissa

Mikä asiakkaitamme aidosti kiinnostaa, millä erotumme nyt ja tulevaisuudessa? Insight markkinoinnissa -koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä asiakasymmärrys on ja hahmotat sen merkityksen paitsi markkinoinnille myös koko organisaation liiketoiminnalle. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insight markkinoinnissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Insight on kilpailuedun lähde kovenevassa kilpailussa, jossa tuote yksin ei riitä. Koulutuspäivässä tutustut monipuolisesti insightiin, asiakasymmärrykseen sekä sen rooliin niin koko liiketoiminnassa kuin markkinoinnissakin.

Koulutuksessa saat mm. vastaukset kysymyksiin:

  • Miksi insightista kannattaa välittää liiketoiminnan työkaluna?
  • Mitä insight oikeastaan on?
  • Miten markkinoijana voit tuottaa ja hyödyntää insighteja? 

Virittäydyt koulutuspäivään ennakkovideoilla ja -tehtävillä. Ne varmistavat, että saat koulutuspäivästä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Koulutuksen jälkeen viet saamasi opit suoraan omaan työhösi: laadit asiakas-insightin kehityssuunnitelman.

Varmista, että aito asiakas-insight on sinun tekemistesi perusta – ja hanki näin "epäreilua" kilpailuetua organisaatiollesi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insight markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Insight markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: