Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea

Rastor-instituutti
Yhteenveto
14 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR, 1 971,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
19.11.2020

Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea

Tämä järjestöjohtamiseen painottuva johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu Allianssin, Fingon, SOSTE:n ja Suomen Olympiakomitean jäsenille. Koulutuksessa kehität järjestösi toimintaa tavoitteellisesti ja saat työkaluja päivittäiseen johtamistyöhösi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Järjestöjohtamisen koulutuksessa opit kehittämään tavoitteellisesti sekä omia johtamisvalmiuksiasi että järjestösi toimintaa. Saat uusia keinoja jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Ammatillisessa tutkinnossa sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi käytäntöjä jo opintojen aikana. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Jos et ole Allianssin, Fingon, SOSTE:n tai Suomen Olympiakomitean jäsen, tutustu Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: