Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
20.10.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea

Tämän järjestön palvelumuotoiluun keskittyvän tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon ovat suunnitelleet yhteistyössä Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea ja Rastor-instituutti. Koulutuksessa kehität järjestösi palveluita vastaamaan asiakastarpeita ja tuottamaan arvoa käyttäjille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hanki uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen ja oivalla, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi palveluksi. Koulutuksessa hyödynnät palvelumuotoilu- ja Lean-työkaluja asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Kehittämällä järjestön palveluita luot uutta kiinnostavaa ja tuloksellista järjestötoimintaa. 

Tuote- ja palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote- tai palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Koulutuksen aikana sovellat opittuja asioita käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi tuotteita ja palveluita jo opintojen aikana. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE, Suomen Olympiakomitea täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: