Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Johtamisjärjestelmä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kk
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
9.6.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Johtamisjärjestelmä

Opi analysoimaan oman organisaatiosi johtamisen nykytila ja poimimaan sieltä kriittisimmät muutoskohteet. Kurssilla rakennat suunnitelman johtamisjärjestelmän kehittämiseksi ja tarkastelet johtoryhmän työn toimivuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisjärjestelmä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtamisjärjestelmillä varmistetaan, että ihmiset tekevät toivottuja asioita toivotulla tavalla ja toisaalta eivät tee ei-toivottuja asioita. Koulutuksessa rakennat omaan organisaatioisi toimivat ja nykyaikaiset johtamisen tavat.

Saat käyttöösi työkalut ja ajankohtaisen teoriatiedon, joita pääset käyttämään analysoidessasi organisaatiosi nykytilaa ja luodessasi juuri teille sopivan johtamismallin. Nostat esiin tärkeimmät kehittämiskohteet ja osaat ottaa perustellusti käyttöön parantamistoimenpiteet.

Kurssi sopii HR-ammattilaisille sekä muille johtamisjärjestelmää kehittäville ja henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisjärjestelmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisjärjestelmä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: