Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
9.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Luotettavilla taloushallinnon laskelmilla kannattavuus kuntoon! Tällä kurssilla perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Kannattavuuslaskennan hallitseminen on perusta yrityksen talouden ymmärtämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opit hallitsemaan kannattavuuslaskennan eli kustannus- ja hinnoittelulaskelmien perusteet. Opit myös ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamiselle. Laskemalla itse opit ymmärtämän erilaisia laskelmia ja raportteja ja osaat hyödyntää niitä työssä päätöksenteon tukena.

Koulutus on erinomainen lisä- ja täydennyskoulutus kaikille taloushallinnossa toimiville, joiden tarvitsee työssään ymmärtää budjetointia, kannattavuutta, kustannusrakenteita sekä kustannusten jakoperusteita. Koulutus sopii myös yrittäjille ja tulosvastuullisille esimiehille, joita budjetointi ja kannattavuuslaskenta hyödyttävät työssään.

Saat varmuutta monipuolisten laskemien laatimiseen ja analysoimiseen ja voit tukea tehokkaasti yrityksen kustannustietoisuutta ja tuottavuuden kehittämistä.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: