Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
Haku päättyy: 27.2.2020
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
5.3.2020  
1 830 EUR
8.9.2020  
1 830 EUR

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Luotettavilla taloushallinnon laskelmilla kannattavuus kuntoon! Tällä kurssilla perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Kannattavuuslaskennan hallitseminen on perusta yrityksen talouden ymmärtämiseen.

Koulutuksen sisältö

Opit hallitsemaan kannattavuuslaskennan eli kustannus- ja hinnoittelulaskelmien perusteet. Opit myös ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamiselle. Laskemalla itse opit ymmärtämän erilaisia laskelmia ja raportteja ja osaat hyödyntää niitä työssä päätöksenteon tukena.

Saat varmuutta monipuolisten laskemien laatimiseen ja analysoimiseen ja voit tukea tehokkaasti yrityksen kustannustietoisuutta ja tuottavuuden kehittämistä.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on erinomainen lisä- ja täydennyskoulutus kaikille taloushallinnossa toimiville, joiden tarvitsee työssään ymmärtää budjetointia, kannattavuutta, kustannusrakenteita sekä kustannusten jakoperusteita. Koulutus sopii myös yrittäjille ja tulosvastuullisille esimiehille, joita budjetointi ja kannattavuuslaskenta hyödyttävät työssään.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 3 kk ja siihen sisältyy:

  • 3 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 5-7 h viikossa. Etäopiskelu on osa tehokasta oppimisprosessia, jossa sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Lähiopetuspäivät:

1. koulutuspäivä

Kannattavuus- ja kustannuslaskenta

  • Johdanto aiheeseen ja käsitteisiin
  • Kannattavuuslaskenta, suoritekohtainen laskenta
  • Tuotekustannus- ja hinnoittelulaskelmat

2. koulutuspäivä

Investointien kannattavuus ja budjetointi

  • Investointien kannattavuus
  • Budjetointi ja raportointi

Ohjattu verkko-opiskelu 3 kk

Etäjakson aikana opiskelija oppii tuottamaan, ymmärtämään ja soveltamaan katetuottolaskentaa, tuotekustannus- ja hinnoittelulaskentaa, toimintolaskentaa, investointilaskentaa ja budjetointia lukuisten monivalintatehtävien avulla. Tehtävistään opiskelija saa palautetta välittömästi.

3. koulutuspäivä

Toimintolaskenta ja budjettianalyysi

  • Toimintolaskenta
  • Budjettianalyysi

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Kustannukset

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutuksen hinta on 1830 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi täytä seuraavat tiedot: