Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasva kirjoittajana

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 630 EUR + alv 24 % (yht. 2 021,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 630 EUR
15.3.2021

Kasva kirjoittajana

Suunnittele sisältösi ja viimeistele verkkotekstisi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisten ohjauksessa. Koulutus on uudistettu v. 2019, ja mukana on nyt some-kirjoittamisen osuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasva kirjoittajana, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Naseva ja oikeakielinen kirjoittaminen säästää aikaa ja vapauttaa resursseja muuhun työhön. Tässä uudistuneessa kirjoittajakoulutuksessa syvennyt tiedottavaan kirjoittamiseen, kuten tiedotteisiin, uutisiin, sosiaalisen median sisältöihin ja muihin verkkoteksteihin. Opit vaikuttamaan lukijoihisi kanavassa kuin kanavassa ja kirjoittamaan entistä sujuvampaa suomea. Koulutuksen jälkeen olet varmempi ja tehokkaampi kirjoittaja ja kirjallisten verkkosisältöjen tuottaja.

Tämä kirjoittajakoulutus soveltuu kirjoittajille ja viestinnän tai markkinoinnin tehtävissä toimiville, mutta myös muille työssään kirjoittaville, kuten johdon assistenteille, sihteereille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Kasva kirjoittajana on osa Viestijän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua ja suorittaa koko tutkinnon. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasva kirjoittajana? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasva kirjoittajana täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: