Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Kasvua liiketoimintaan franchising-mallilla

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3,5 kk
4 300 EUR + alv 24 % (yht. 5 332 EUR)
20.1.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Kasvua liiketoimintaan franchising-mallilla

Kasvata liiketoimintaasi franchising-mallilla! Koulutuksessa konseptoit yrityksellesi franchising-liiketoimintamallin tai skaalaat nykyisen franchising-bisneksesi kansainvälisille markkinoille. Työstät ammattilaisten ohjauksessa franchising-yrittäjän työkirjan, käytännön työkalun oman franchising-ketjusi johtamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvua liiketoimintaan franchising-mallilla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kasvua liiketoimintaan franchising mallilla -koulutuksessa opit franchising-toimintamallin, johon myös Suomen isoimmat ketjut kuuluvat. 

Koulutuksessa käydään läpi käytännön esimerkein franchising-yrityksen moderni johtaminen, talous ja laskelmat, ketjuyrittäjien rekrytointi, franchising-liiketoimintaan liittyvät sopimukset, digitaaliset työkalut sekä rahoitusvaihtoehdot. 

Työstät läpi koulutuksen omaa franchising-yrittäjän käsikirjaa, josta syntyy yrityksellesi käytännön työkalu franchising-ketjun johtamiseen, laatuun ja brändiin. Vaihtoehtoisesti muokkaat olemassa olevaa käsikirjaasi skaalataksesi toimintaa kansainvälisille markkinoille. 

Koulutus soveltuu yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa franchising-mallin avulla, sekä olemassa olevien franchising-ketjujen edustajille, jotka haluavat kansainvälistyä tai skaalata uuden bisnesidean tai palvelun nopeasti. Koulutus etenee suoraan liikeidean skaalaamiseen, joten osallistujalla on oltava toiminnassa oleva yritys tai idea valmiina. 

Parhaillaan vallitseva maailmanlaajuinen poikkeustila mahdollistaa myös hakemaan rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen. Tutustu mm.: Finnveran laina.
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvua liiketoimintaan franchising-mallilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvua liiketoimintaan franchising-mallilla täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: