Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Ketterä projektijohtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
5 kk
3 450 EUR + alv 24 % (yht. 4 278 EUR)
7.12.2020
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto

Ketterä projektijohtaminen

Oletko turhautunut projektien hitauteen ja kankeuteen? Ketterien (agile) menetelmien ja työkalujen avulla tuot projekteihisi joustavuutta ja läpinäkyvyyttä sekä osallistavaa oppimista, joka ohjaa tekemisen aidosti arvoa tuottaviin asioihin. Ketterä projektijohtaminen nostaa tiimin ja tulokset loistoonsa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ketterä projektijohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa käydään läpi modernin ketteryyden periaatteet ja ketterää toimintaa tukevat menetelmät ja työkalut. Hahmotat myös perinteisen ja ketterän projektijohtamisen erot. Tutuksi tulevat modernit johtamisen keinot: ketterien tiimien rutiinit, visuaalinen johtaminen, arvon tuottaminen ja priorisointi, palauteloopit, retrospektiivit ja jatkuva parantaminen. 

Ketterän tiimin toimintaan kuuluva vapaus, vastuu ja jatkuvan parantamisen periaate heijastuu koko organisaatioon. Tälle ajattelutavan ja organisaatiokulttuurin muutokselle on tärkeää saada myös johdon tuki. Koulutuksessa saat välineitä seurata tuloksia sekä keskustella oikeilla termeillä ketteristä menetelmistä ja niiden liiketoimintahyödyistä. 

Valmennuksen aikana rakennat ja viet käytäntöön konkreettisen ketterää toimintamallia hyödyntävän toimintatavan omalle vastuualueellesi. Näin ketterä tekeminen siirtyy suoraan projektisi arkeen. 

Koulutus soveltuu projektipäälliköille sekä projekteja työssään johtaville kuten tuote-, palvelu- tai kehityspäälliköille. 

TILAA LISÄTIETOJA! 
Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla koulutuksen sisällöstä. Vastaa samalla muutamaan kysymykseen ja vaikuta koulutuksen sisällön painotukseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketterä projektijohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ketterä projektijohtaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: