Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ketterä toiminta projekteissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
5 kk
3 450 EUR + alv 24 % (yht. 4 278 EUR)
28.2.2022
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Ketterä toiminta projekteissa

Oletko turhautunut projektien hitauteen ja kankeuteen? Ketterien (agile) menetelmien ja työkalujen avulla tuot projekteihisi joustavuutta ja läpinäkyvyyttä sekä osallistavaa oppimista, joka ohjaa tekemisen aidosti arvoa tuottaviin asioihin. Ketterät toimintamallit nostavat tiimin ja tulokset loistoonsa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ketterä toiminta projekteissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa käydään läpi modernin ketteryyden periaatteet ja ketterää toimintaa tukevat menetelmät ja työkalut. Hahmotat myös perinteisen ja ketterän projektijohtamisen erot. Tutuksi tulevat modernit johtamisen keinot: ketterien tiimien rutiinit, visuaalinen johtaminen, arvon tuottaminen ja priorisointi, palauteloopit, retrospektiivit ja jatkuva parantaminen. 

Ketterän tiimin toimintaan kuuluva vapaus, vastuu ja jatkuvan parantamisen periaate heijastuu koko organisaatioon. Tälle ajattelutavan ja organisaatiokulttuurin muutokselle on tärkeää saada myös johdon tuki. Koulutuksessa saat välineitä seurata tuloksia sekä keskustella oikeilla termeillä ketteristä menetelmistä ja niiden liiketoimintahyödyistä. 

Valmennuksen aikana rakennat ja viet käytäntöön konkreettisen ketterää toimintamallia hyödyntävän toimintatavan omalle vastuualueellesi. Näin ketterä tekeminen siirtyy suoraan projektisi arkeen. 

Koulutus soveltuu projektipäälliköille sekä projekteja työssään johtaville kuten tuote-, palvelu- tai kehityspäälliköille. 

TILAA LISÄTIETOJA! 
Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla koulutuksen sisällöstä. Vastaa samalla muutamaan kysymykseen ja vaikuta koulutuksen sisällön painotukseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketterä toiminta projekteissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Laatukeskuksen Suosituin valmennus!

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksessa saat työkaluja toiminnan kehittämiseen ja organisaation suorituskyvyn parantamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ketterä toiminta projekteissa täytä seuraavat tiedot: