Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kiinteistönvälittäjän rekrykoulutus, Remax

Rastor-instituutti
Yhteenveto
5 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Hae heti!
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus

Kiinteistönvälittäjän rekrykoulutus, Remax

Koulutamme RE/MAXille 15 tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille suunnatun koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat RE/MAX-ketjun toimistoihin pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälittäjän rekrykoulutus, Remax, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Rekrytointiin tähtäävä koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on hieman työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä sekä motivaatio työllistyä kiinteistönvälitysalalle. Hakijoilta vaaditaan reipasta asennetta, hyvää suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. 

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa 24.8.2020. Koulutuksen kokonaiskesto on 100 päivää sisältäen 16 lähiopetuspäivää, 18 etäopiskelupäivää sekä 66 päivää työskentelyä RE/MAXilla.

Hae välittömästi tai viimeistään 31.7.2020!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

  1. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla
     
  2. Täytä osaamisprofiilisi myös Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.


Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAX:illa on lähes 400 välittäjää 15:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. Maailman suurin kiinteistönvälitysketju, REMAX, toimii globaalisti 45 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7900 toimiston ja yli 113 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX myy asunnon joka 7. sekunti. Lue lisää: remax.fi

 

 

Yhteistyössä:

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönvälittäjän rekrykoulutus, Remax? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälittäjän rekrykoulutus, Remax täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: