Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistötekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
24.3.2021

Kiinteistötekniikan koulutus

Kiinteistöjen tekniset ratkaisut monipuolistuvat. Oletko ajan tasalla uusimmista tekniikoista? Tämä kiinteistötekniikan koulutus päivittää osaamisesi. Koulutuksen jälkeen hallitset kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotoimintojen laadukkaan, oikea-aikaiseen ja tehokkaan toteuttamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistötekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kiinteistötekniikan koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Koulutuksessa keskityt asiantuntijuutesi laajentamiseen kiinteistöjen ylläpidon ja teknisen huollon tehtävissä. Laajennat osaamistasi myös kiinteistöjen kunnossapidossa, elinkaariajattelussa sekä huolto- ja korjausrakentamisessa. Opit hyvödyntämään talotekniikan järjestelmiä sekä parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin siirtyville. Osallistujalta edellytetään toimialan vankkaa ammatillista osaamista sekä halua johtaa ja kehittää toimintaa vastuualueellaan.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Näin koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistötekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistötekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: