Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kirjanpitäjän Kehittämiskoulutus KEKO

Rastor-instituutti
Yhteenveto
5 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Työvoimakoulutus
Kajaani, Verkossa
Alkavat koulutukset
Kajaani
0 EUR
14.9.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Kirjanpitäjän Kehittämiskoulutus KEKO

10 työpaikkaa kirjanpidon tehtäviin aikoville! Koulutamme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa kirjanpitäjiä Kajaanin / Kainuun alueelle. Rekrytoivassa Kirjanpitäjä KEKO-koulutuksessa osallistut korkeatasoiseen koulutukseen työskennellen samaan aikaan yhteistyöyrityksessä tulevissa työtehtävissäsi. Tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde koulutuksen päätyttyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpitäjän Kehittämiskoulutus KEKO, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa perehdyt kokonaisvaltaisesti kirjanpidon tehtäviin. Koulutuksen jälkeen olet osaava kirjanpitäjä ja taloushallinnon ammattilainen, joka tuntee säännökset ja osaa laatia pienyrityksen kirjanpidon itsenäisesti. Ei tylsiä luentoja, vaan aidosti käytännönläheistä oppimista mielenkiintoisten best-practices-käytäntöjen ja case-esimerkkien siivittämänä. 

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?
Voit hakea koulutukseen mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Yhteistyöyritys etsitään jokaiselle hakijalle yksilöllisesti, joten koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään kirjanpidon tehtävissä.

Aikataulu ja toteutus
Koulutus alkaa 14.9.2020. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 60 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on 80 arkipäivää eli n. 5 kk.

Hae välittömästi tai viimeistään 2.8.2020!
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

  1. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla. Koulutuksen nro on 691427. 
     
  2. Jätä yhteystietosi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpitäjän Kehittämiskoulutus KEKO? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjanpitäjän Kehittämiskoulutus KEKO täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: