Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
25.1.2021

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajan tulee hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Häneltä vaaditaan myös hyviä esimiestaitoja ja osaamista toimia teknisenä asiantuntijana. Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus takaa osaamisesi ajantasaisuuden ja vahvistaa asiantuntijuuttasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus antaa monipuolista osaamista toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Opit teknisen piirtämisen, sähkö- sekä ohjaustekniikan ja automaatiojärjestelmien perusteet. Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus paranevat osaamisesi laajentuessa.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Tämän konetekniikan koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla, ja koko yrityksen kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: