Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Konsernitilinpäätös

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
14.4.2021

Verkossa
1 830 EUR
13.4.2021

Konsernitilinpäätös

Tunnetko konsernitilinpäätöksen säädökset? Kurssilla saat tarvittavat taidot konsernitilinpäätöksen laatimiseen ja syvennät osaamistasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konsernitilinpäätös, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Konsernitilinpäätökseen liittyy monia säädöksiä ja ohjeistuksia. Koulutuksen jälkeen olet ajan tasalla niin kirjanpitolaista, IFRS-säädöksistä kuin muistakin erityiskysymyksistä. Osaat laatia konsernitilinpäätöksen ja tunnet konsernitilinpäätökseen liittyvät erityisohjeistukset.

Koulutus soveltuu konsernilaskennan osaamista työssään tarvitseville, mm. konsernilaskennasta vastaaville, kirjanpitäjille, kirjanpitopäälliköille, laskentapäälliköille, controllereille sekä sisäisille ja ulkoisille tarkastajille.

Tästä koulutuksesta tuot työnantajayrityksellesi ajantasaiset tiedot Suomen kirjanpitolaista ja International Financial Reporting Standards -säädöksistä, mikä varmistaa hyväksytyn konsernitilinpäätöksen.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konsernitilinpäätös? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Konsernitilinpäätös täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: