Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laadunhallinnan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3–4 kuukautta
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
1.9.2021
   
Espoo
Avoin koulutus

Laadunhallinnan koulutus

Ota laatuajattelu haltuun ja tee siitä yrityksesi menestystekijä! Laadukkaalla ja kustannustehokkaalla palvelulla varmistat yrityksesi kilpailukyvyn. Laadunhallinnan koulutuksesta saat perustiedot tuottavuudesta ja laatuajattelusta ja opit soveltamaan niitä omassa toiminnassasi.

Laadunhallinta yrityksesi menestystekijäksi

Tuottavuuden ja laadun merkitys korostuu, kun asiakkaasi vähentävät toimittajiaan ja pyrkivät rakentamaan kumppanuuksia suurempien hyötyjen tavoittamiseksi. Asiakkaasi odottavat entistä enemmän omaa kilpailukykynsä parantavia tekijöitä yhteistyökumppaneiltaan. Laadunhallinta on keino erottua markkinoilla ja menestyä kilpailijakentällä.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja verkkotehtävillä. Saat käyttöösi laadunhallinnan työkaluja, joita voit hyödyntää oman yrityksesi palvelujen kehittämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Laadunhallinnan koulutus soveltuu sinulle, joka haluat ymmärtää nykyaikaisen laatuajattelun keskeiset elementit ja kriittiset menestystekijät.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 3–4 kuukautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2100 euroa + alv. 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadunhallinnan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sujuuko työyhteisösi toiminta?

Laatukeskuksen Lean Six Sigma Green Belt ja Black Belt -valmennuksilla kehität ongelmanratkaisukykyä ja vältät turhan työn. Saat investoinnin takaisin moninkertaisena.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: