Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laadunhallinnan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3–4 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
1.9.2021

Laadunhallinnan koulutus

Ota laatuajattelu haltuun ja tee siitä yrityksesi menestystekijä! Laadukkaalla ja kustannustehokkaalla palvelulla varmistat yrityksesi kilpailukyvyn. Laadunhallinnan koulutuksesta saat perustiedot tuottavuudesta ja laatuajattelusta ja opit soveltamaan niitä omassa toiminnassasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tuottavuuden ja laadun merkitys korostuu, kun asiakkaasi vähentävät toimittajiaan ja pyrkivät rakentamaan kumppanuuksia suurempien hyötyjen tavoittamiseksi. Asiakkaasi odottavat entistä enemmän omaa kilpailukykynsä parantavia tekijöitä yhteistyökumppaneiltaan. Laadunhallinta on keino erottua markkinoilla ja menestyä kilpailijakentällä.

Laadunhallinnan koulutus soveltuu sinulle, joka haluat ymmärtää nykyaikaisen laatuajattelun keskeiset elementit ja kriittiset menestystekijät.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja verkkotehtävillä. Saat käyttöösi laadunhallinnan työkaluja, joita voit hyödyntää oman yrityksesi palvelujen kehittämisessä.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadunhallinnan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: