Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–13 kk
800 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 800 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Kuopio, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
800 EUR
23.9.2022

Kuopio
800 EUR
29.9.2022

Oulu
800 EUR
29.9.2022
Rastor-instituutti

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kehitä johtamistaitojasi ja valmenna tiimisi huipputuloksiin! Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa sinulle käytännön eväät toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamiseen. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on sinua varten, oletpa sitten esihenkilötyösi alkuvaiheessa tai konkari, joka haluaa kehittyä ihmisläheisessä johtamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Hyvä lähijohtaja toimii suunnannäyttäjänä, joka auttaa työntekijöitänsä onnistumaan omassa työssään. Esihenkilö tuo työpaikalle uusia toimintamalleja ja rakentaa luottamusta johdon ja työntekijöiden välille. Hän luo tiimiinsä toimivan vuoropuhelun. Hyvä johtaminen parantaa työhyvinvointia ja sitä kautta tuottavuutta ja yrityksen kannattavuutta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa opit motivoimaan tiimiäsi ja saat omaan johtamistyöhösi tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Opit antamaan ja käsittelemään palautetta ja hoitamaan työpaikalla eteen tulevia tilanteita inhimillisellä ja asiantuntevalla otteella. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii uusille esihenkilöille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Se sopii myös kokeneille esihenkilöille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan. Jos olet jo kokenut esihenkilö, vaihtoehtonasi on myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tarjoamme lähiesimiestyön ammattitutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille:

  • teollisuus, Oulu 5.5.2022

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: