Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
630 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 630 EUR)
24.11.2020
suomi
   
Lähiopetus
Kuopio, Verkossa
Tutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Kehity entistä paremmaksi esimieheksi! Varhaiskasvatusalalle räätälöity esimieskoulutus antaa keinot johtaa työyhteisöä ja yksikkösi tavoitteellista toimintaa mutta myös itseäsi esimiehenä. Koulutus sopii sinulle, joka toimit päiväkodin johtajana tai muussa varhaiskasvatusalan esimiestehtävässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Päiväkodin työssä lapset ovat ensisijalla – osaatko esimiehenä huolehtia työyhteisöstä ja henkilöstöstä? Varhaiskasvatusyksikön johtaminen edellyttää pedagogista johtajuutta ja kehittämisorientaatiota mutta myös ihmisten johtamisen taitoja. 

Varhaiskasvatusalalle suunnatussa esimieskoulutuksessa vahvistat esimies- ja johtamistaitojasi. Oivallat tapoja motivoida työyhteisön jäseniä sekä johtaa ja kehittää työhyvinvointia. Koulutuksen jälkeen työyhteisössäsi viihdytään. 

Parannat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi, mistä on hyötyä yhteistyössä henkilöstön, yhteistyötahojen ja lasten vanhempien kanssa. Saat käytännön työkaluja ja näkemystä rekrytointiin, perehdyttämiseen, resursointiin ja talouden hallintaan. Syvennyt lisäksi rooliisi varhaiskasvatusstrategian toteuttajana. 

Käyt opiskeluryhmässä oivalluttavia keskusteluja myös muiden varhaiskasvatusalalla esimiehenä toimivien kanssa. 

Tutkinto sopii sinulle, jos toimit päiväkodin johtajana tai varajohtajana tai sinulla on operatiivinen vastuu jostain päiväkodin toiminnallisesta kokonaisuudesta. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi perusteella. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: